beats by dre cheap

Tutorial #2: Uzgajanje kvalitetne blitve

Dolazi nam vrijeme sjetve i vjerovatno se mnogi pitaju koji je to najbolji način da se ugaja blitva i kako sakriti nasade od štetočina kao što su beskućnici... Eh pa veoma lahko! Kako? Evo nako kako prateći korake 'vako:

1. Uzorati tačno 24,2345 jutara zemlje.

2. Pognojiti zemljište mješavinom ovčijeg, nojevog i šarganovog izmeta ili mješavinom mineralnog i ljudskog gnojiva... Razabrati! Nikako parcijalno gnojiti! U slučaju nedostatka gnojiva razrijedite ga sa H2SO4 (sa primjesom aluminija) i N23U3 uvezenim iz Koreje (Iranci ga ne stavljaju da odstoji, pa je zato korejski bolji)

3. Razmetati zrnevlje kokosovog i Ibrinog puzavičara zajedno sa klicama blitve i zatim razvrstati prema formuli x/3 naprema log x na 6 nukleosa parafilnog derivata. Nakon toga umakati u urin dva puta po dvaput dok se neoblikuje.
Takvo šjeme je spremno za ubadanje u zemlju...

4. Ubadati samo đe rupe vire, a ne praviti ih prstom već ih okomito ubadati sa metalnom polugom dužine 12... metara.
Napomena: prilikom ubadanja ne ispuštati mirisne gasove iz analne duplje zbog interakcije sa H2U34O23 koji je nastao iz interakcije urina i gnojiva sa mogućim materijama za razrjeđivanje...

5. Tako posađen korov zalijevati svake sedmice prva tri dana sa destilovanom vodom. Nakon ta 4 tjedna možete pristupiti sjetvi kukuruza prema tradicionalnom sjeverno-azijskom postupku...

6. Sadnice jabukove palme iz Južne Amerike, koje jeftino možete naći u Kirgistanu, sadite prema nepravilnom razvrstavanju Abreonove mreže.

7. Nakon prvih znakova paralize obližnjih beskućnika možete biti sigurni u blagu radioaktivnost zemljišta. Sa kompletom zaštite i liječenja od radioaktivnosti ili namazani varkinom, već možete pristupiti sjetvi blitve.

Vašu blitvu će miris uranijuma štititi od beskućnika, a veliko drveće će usmjerivati svjetlost od blitve...
Ovako uzgojena blitva je zrela za cijepanje već u maju mjesecu i veoma niski troškovi sjetve se već osjete u rastu manjkavosti viška novaca s ekonomskog aspekta razvoja trescentralnog prihoda ovog voća.
Uživajte u izobilju i veoma kvalitetnom svetom voću - blitvi.

St. Edoxin The Blog!
http://edoxin.blogger.ba
09/04/2007 19:35