beats by dre cheap

Dragi posjetioče,

proričem da su šanse 59.82% da si na ovaj blog došao pritiskom na link u nekom pretraživaču, a 40,18% da si link našao na nekoj stranici...

Dobro nisam toliko precizan u proročanstvima... Statistika posjeta radi čuda...

Inače, vrijeme na polju je bajno: sunce grije, mrtve glave padaju... A ja se po čitav dan sauniram u svopstvenom znoju na poslu, koji je btw svakim danom interesantniji i interesantniji. Da vam usput navedem par istinitih anegdota...

Slučaj g-đe Klime
Neki dan se svi strkali u salu za konferencije i ulazi direktor, kolege u vapajima naglasiše vrelinu u Južnom i Zapadnom krilu i između redova predložiše uvođenje klime. Energy Man svojim energičnim glasom energično savjetova da otvore prozore kako bi ušao "svjež" zrak?! Primismo to k znanju ispraćajući ga pogledom i u tišini ostadosmo energično sabijati bijes u sebi.

Mudrosti "Šionapu Po Šimau"
Počinjem uviđati strašan šablon u radnom danu: do pola 11 se aktivno radi, a u pola 11 svi uzimaju pauzu, a ja kao radnik III (i najniže) klase (uz to i pripravnik) dužan sam biti THE BELL BOY i mIjenjati sekretaricu dok je ona na pauzi. Sva mudrost izbjegavanja tih neugodnih situacija, u kojima je nemoguće reći "NE", je u tome da se na pauzu ode trenutak prije svih... Danas, npr sam ga šiopu po šimau: udubio se ja u rad i odjednom začuh vrisak kolegice koji je označio 10 sati i 34 minute. Ufatila me panika - priznajem. Na brzinu sam pokušao skontati plan, ali nisam uspio jer je gotovo trenutačno na vratima stajala sekretarica. Srce mi je sišlo u pete dok je ona umiljatim riječima sugerirala da pređem u njenu kancelariju.
Kancelarija sekretarice je u Južnom krilu... :(
(Za detaljnije informacije o situaciji o Južnom krilu pročitajte knjigu prirode i društva kako bi našli informaciju s koje strane je lučna putanja užarenog govneta.)

Cancer Zimmer
Dotični cimer je ovisan o nikotinu, tj. OVISAN. Odjednom puši najmanje 3 kutije vitaminki: jedna u autu, druga u kancelariji i treća je u džepu. Usljed saharske vručine Dotični ojojka i ohohka po čitav dan, a zbog nevolje za radom igra prokleti Spider oblakoder po čitav dan. Zvukovi tipa: "čik-čik-čik-čik-čik-čik-čik-čik", "tik", "trliiing", "ii-huu" i "ta-daaaa" mogu strašno da poremete psihu i motoričke sposobnosti ako ih prisilno slušate 8 sati dnevno... Rutinu i monotonost dana prekine iznenadno iskašljavanje raka (jastoga) pluča.


Toliko, možda vam se nekad i javim iz Zapadnog krila ukoliko se razbudim prije nego me direktno ogrije užareno govno, a i ako Cancer Zimmer ne dođe na pos'o.

Do čitanja,
pozdrav.

St. Edoxin The Blog!
http://edoxin.blogger.ba
23/08/2007 18:57