beats by dre cheap

Danas okrećem novi list...

...u svom poslovnom rokovniku. Jedini problem u ovoj mojoj namjeri je to da sam bez posla bio do prije par sedmica, pa mi glupo sad početi pisati na zadnjoj stranici. Zato sam uzeo novi rokovnik. (Ovaj stari ću baciti jer sam ga upropastio pisajući svaki dan datum...)

Svi bi vi najviše voljeli (pustite me da se lažem!) da vama vaš Extreme Super Sveti St. Edoxin napiše koju poučnu priču kao što je to bio običaj birvaktile dok samo ja i moj Drug Kolega sarađivali, ali klinac. Ja dobio pos'o, Drug Kolega također i sad se moraju stvari dovesti u red! Dosta je bilo neozbiljnosti!

I tako vam ja sad kucam sa ovog presvetog novog radnog mesta, igrajući igrica preko interneta sa Drugom Kolegom koji je također na svom novom radnom mestu nešto istočnije i moliću vas lijepo da zaboravite ove novokomponovane blogove i da shvatite da St. Edoxin The Blog ima tradiciju koju ste dužni poštovati!!!

Ovaj novi početak, posljednji iz serije "12 početaka" (nije smiješno, šta se smiješ?!) ćemo označiti sljedećim, malo ozbiljnijim, štivom:

"Dana 12. 06. 2007 godine u zapadnom dijelu, štaviše na granici pa i izvan grada Sarajeva (gdje i živim), sam se probudio neobično rano. Nisam se probudio svojom voljom, probudio me je telefonski poziv preko fiksong aparata na koji se inače ne javljam, jer me inače niko i ne zove. Taj poziv je označio buđenje mog poslovnog segmenta života. Nisam gubio pribranost. Prihvatio sam izazov da imam obavezu i pare koje ću da trošim. Ali avaj, mjesec dana kasnije, tačnije 12. 07. 2007 godine u 22 sata  i 53 minute moje prelijepe usne ubali osoba ženskog spola i odmah sam shvatio da to ne znači ništa drugo nego buđenje mog ljubavnog segmenta života!
Prema drevnim spisima koje sam pronašao na predzadnjoj stranici Dnevnog avaza, zaključio sam da postoji još jedan segment mog života koji nije kompromitovan! Da postoji i to je moj zdravstveni segment života!
Dragi moji bloggeri, drage moje bloggerke i dragi moji školarci (znam da djeca nabasaju na moj blog kad traže napisane pismene vježbe preko googleta). Ja, vaš Sveti St. Edoxin, sam se ovim buđenjima stpustio na vaš nivo i time uskoro gubim titulu Svetog St. Edoxina. Također očekujem da dana 12. 08. 2007 godine dođe do buđenja mog zdravstvenog segmenta života i napokon da pronađem adekvatnog doktora koji će mi odstraniti ovu treću ruku s kojom se od rođenja patim!

Hvala vam, puno vam hvala! Ovo vam nikad neću zaboraviti!"

St. Edoxin The Blog!
http://edoxin.blogger.ba
17/07/2007 14:50